Det unika med oss


Vi är specialister på att hjälpa våra kunder till vackra lösningar på kök och fasta inredningar, framför allt i gammal klassisk stil. Vi tillverkar även måttbeställda inredningar och platsbygd inredning

PRISET
Vi jobbar ständigt med att skapa ett utrymme för att ge våra kunder mycket konkurrenskraftiga priser.

KVALITÉ
Virket vi använder är noga utvalt kvalitétsvirke. Våra färgleverantörer arbetar med miljövänliga produkter. Glas tar vi från Emmaboda, Saint Gobain och Pilkington.

MILJÖARBETE
Miljöarbetet skall vara en självklar, ständig och viktig del i vår verksamhet. Vi skall arbeta strukturerat och engagerat för att på bästa sätt främja en intern arbetsmiljö, vår närliggande miljö och den globala miljön. Leverantörer och teknisk utrustning skall väljas med omsorg för en effektiv och resurssnål tillverkning. Vansbro Snickeris kvalitet är i sig ett starkt miljöargument eftersom kunden väljer en långlivad produkt som minskar resursslöseriet i samhället. Vi lämnar till privatkonsumenter 20 års funktionsgaranti på gångjärn och lådsystem och 10 års garanti på skåpstommar. Vi vill skapa ett miljövänligt kök, utan att förlora kvalitet och känsla. För att lyckas krävs att vi tänker nytt i varje detalj.

RÅDGIVNING
Professionell rådgivning är helt utan extra kostnad vid antagen offert. Större order även på plats hos kunden oavsett om kunden bor i norr eller söderut. • HANTVERK: Vi tillverkar våra allmogekök, köksluckor och fasta inredningar hantverksmässigt och småskaligt.

VALFRIHET
Kök, luckor och fasta inredningar går att beställa med udda mått utan extra kostnad. Linoljemålat eller alkydoljemålat. Olika val av profiler. Sprutmålad med alkydoljefärg eller handmålade - kunden väljer.

UTSEENDE
Våra profiler och dimensioner finner du i befintliga äldre hus. Smälter väl in i miljön. Vi är också kompetenta att avgöra om du beställer ”felaktiga” mått och proportioner.

UPPMÄTNING
På platsservice, något vi hjälper till med oavsett om kunden bor i norr i söder. Gäller vid köp av större mängder.

Besök oss

N. Grönalidsvägen 32
786 33 Vansbro

Org.nr 556072-2489

Kontakt

0281-102 21
info@vansbrosnickeri.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram
Houzz
© 2022 VansbrokökInformation om cookies