Det unika med oss


Vi är specialister på att hjälpa våra kunder till vackra lösningar på kök och fasta inredningar, framför allt i gammal klassisk stil. Vi tillverkar även måttbeställda inredningar och platsbygd inredning

PRISET
Vi jobbar ständigt med att skapa ett utrymme för att ge våra kunder mycket konkurrenskraftiga priser.

KVALITÉ
Virket vi använder är noga utvalt kvalitétsvirke. Vi använder oss av mestadels lokala leverantörer som levererar material av hög kvalite.


MILJÖARBETE
Miljöarbetet skall vara en självklar, ständig och viktig del i vår verksamhet. Vi skall arbeta strukturerat och engagerat för att på bästa sätt främja en intern arbetsmiljö, vår närliggande miljö och den globala miljön. Leverantörer och teknisk utrustning skall väljas med omsorg för en effektiv och resurssnål tillverkning. Vansbro Snickeris kvalitet är i sig ett starkt miljöargument eftersom kunden väljer en långlivad produkt som minskar resursslöseriet i samhället. Vi vill skapa ett miljövänligt kök, utan att förlora kvalitet och känsla. För att lyckas krävs att vi tänker nytt i varje detalj.

VALFRIHET
Kök, luckor och fasta inredningar går att beställa med udda mått. Du kan alltid få interiörerna målade i helt valfri kulör.


 

Besök oss

Norra Grönalidsvägen 32
786 33 Vansbro

Org.nr 556072-2489

Kontakt

0281-102 21
info@vansbrosnickeri.se

 

Sociala medier

Facebook
Instagram
 
© 2024 VansbrokökInformation om cookies